ÅRETS FÖRELÄSARE

ÅRETS FÖRELÄSARE

Företagardagen gästas årligen av intressanta föreläsningar. I år har vi glädjen att ÅF:s hållbarhetschef, Nyamko Sabuni, gästar oss tillsammans med grundaren till OBH Nordica, Tomas Ek. Missa inte dessa inspirerande och matnyttiga föreläsningar! 

 

 

VAD MENAS MED HÅLLBARHET OCH HUR KAN DET 

PÅVERKA  LÖNSAMHETEN I DITT FÖRETAGANDE?

 

 

Att driva företag genom att arbeta mer hållbart har under senare tid blivit uppmärksammat av flera företag. Inte minst utifrån effekten att det även leder till god lönsamhet. Vi lyfter frågan och gästas av Nyamko Sabuni, tidigare jämställdhetsminister men numera hållbarhetschef på ÅF vars affärsstrategi bygger på hållbarhet utifrån ett både socialt, miljömässigt och ekonomiskt intresse. Nu får vi ta del av ÅF:s erfarenhet och svar på hur ett hållbart arbete ger positivt resultat utifrån flera aspekter.

Läs mer om ÅF:s hållbarhetsarbete här

 

 

 

 

 

 

 

 

OBH NORDICA –

EN FRAMGÅNGSSAGA

 

 

Det var kunderna och leverantörerna som tvingade Thomas och Peter Ek att skapa varumärket OBH Nordica – faktiskt. Det började med avtal som sades upp 2001. Med extrem uthållighet och stor envishet byggde bröderna Ek upp en nordisk 950-miljonerskoncern år 2010. Nu kommer Thomas till Örnsköldsvik för att dela med sig av sin erfarenhet och framgångssaga. ”Otroligt inspirerande föreläsning!” är bara ett av flera lovord från tidigare åhörare. Missa inte tillfället!