Kort om

Företagardagarna riktar sig till företag i regionen, såväl stora som små, och arrangeras årligen av Företagarna, Handelskammaren, Örnsköldsviks industrigrupp och Örnsköldsviks kommun. Dessa dagar är fördelade på två evenemang; Företagardagen och Företagarkvällen. Syftet är att stärka samarbetet och bygga nätverk mellan företag som kan leda till en positiv utveckling av arbetsmarknaden i regionen. År 2009 genomfördes de första dagarna och nu firar vi 10 år! Till vår glädje har deltagarantalet ökat årligen och så även spridningen av företag och branscher från hela vår region. Bidra genom att delta. Tillsammans gör vi skillnad. 

 

Organisationerna bakom Företagardagarna:

Företagarna i Örnsköldsvik

Handelskammaren Mittsverige

Örnsköldsviks Industrigrupp

Örnsköldsviks kommun

Företagardagen välkomnar alla företag i regionen till en inspirerande mötesdag på Fjällräven Center. Företagare från en mängd olika verksamheter och branscher, möts här varje år och deltagarantalet ökar ständigt. Under 2016 deltog nära 400 företagare fördelat på närmare 195 unika företag! Dagen bjuder på intressanta föreläsare, möjlighet att exponera ditt företag eller valet att bara mingla och mötas – här sker såväl affärer som utveckling av bra samarbeten företag emellan. Missa inte en inspirerande och prisvärd möjlighet för bra affärer. Företagardagen 2017 genomförs den 19 oktober. Vi firar 10 år och det gör vi bland annat genom att utöka dagen från en halvdag till en heldag som vi avslutar i Fjällräven Centers guldbar. Mer info kommer!

 

Den 8 februari 2018 är preliminärt datum efterföljande evenemanget Företagarkvällen. En trevlig kväll att nätverka som bjuder på god mat, underhållning och intressanta gäster på plats. Denna afton delas även priser ut inom en mängd kategorier till företag eller personer för beundransvärda insatser under föregående år.