• 0660-17000
  • robin@scenklart.se
  • Elite Plaza Arken Konferens
Företagardagen 2022
Sista anmälningsdagen: 10 nov

Sista anmälningsdagen: 10 nov

Sista dagen för anmälan är 10 november. Vi kan i viss mån hantera sena bokningar.

Viktig info avseende betalmetoder:
Vi använder oss av Tickster som biljettsystem. De har den förmånliga hanteringen att göra förskottsfakturor och hantera dessa. Dessvärre erbjuds inte den betalmetoden om du bokar när det är mindre än 12 dagar till evenemanget. Om du vill boka och få faktura rekommenderar vi att du istället kontaktar oss så lägger vi upp det manuellt.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att komma ihåg dina inställningar och för att analysera vår trafik. De används också för att marknadsföra våra tjänster. Om du inte vill tillåta cookies kan du stänga av dem i din webbläsare.   Lär dig mer