Företagarkvällen 2024
Företagarkvällen 2024 – Save the date

Företagarkvällen 2024 – Save the date

Företagarkvällen 2024 äger rum den 26 april på Hägglunds Arena. Det blir en härlig kväll med musik, mat, prisutdelningar, mingel och mycket mer. Denna gång testar vi nyheter, skruvar om i konceptet och vågar satsa.

Nominering:

Dags att nominera till Företarkvällen. Vi har totalt nio olika priskategorier. På Företagardagarnas hemsida hittar ni enkelt kriterier, vilka som står bakom priset och länk till nomineringsformulären.

OBS! Tänk på att Företagarkvällens priser ej är en röstningstävling. Utifrån nomineringarna plockar respektive jurygrupp ut finalister och därefter en vinnare. Vissa priser går ej att nominera till, då dessa har en separat och egen nomineringsprocess – eller ingen alls.

Priskategorier:

Årets Företagare
Årets Unga Företagare
Årets Mikroföretag
Årets Normbrytare
Årets Nyföretagare
Årets Besöksnäringspris
Årets Exportpris
Årets UF-Företag i Örnsköldsvik
Årets Spotlight

Nominera:

Klicka här för att komma till nomineringssidan >>