• 0660-17000
  • robin@scenklart.se
  • Elite Plaza Arken Konferens
Företagardagen 2022
Luncha på stan

Luncha på stan

Vi fortsätter med det härliga konceptet att luncha på stan. I år kan vi stolt presentera följande restauranger:

  • Restaurang Statt
  • Malins Bistro
  • Allstar
  • The Chef
  • Mamma Mia
  • Café UH
  • Hälsobaren

Tack vare vårt fantastiska samarbete med CESAM har dessa restauranger valt att hushållera oss under lunchen, som ingår i priset.

Ni kommer samtliga bli uppdelade på restauranger och får veta detta i lagom tid inför eventet. På varje restaurang kommer det att finnas en bordsvärd som håller i värdskapet. Dessutom kommer vi bjuda på annat roligt i samband med lunchvistelsen.

Tillkommer restauranger kommer vi uppdatera på denna sida.

Smaklig måltid!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att komma ihåg dina inställningar och för att analysera vår trafik. De används också för att marknadsföra våra tjänster. Om du inte vill tillåta cookies kan du stänga av dem i din webbläsare.   Lär dig mer