Företagarkvällen 2023
Nytt pris – Årets UF-Företagare

Nytt pris – Årets UF-Företagare

Nu kan vi äntligen presentera ett nytt pris till Företagarkvällen 2023 – ”Årets UF-Företagare”. Priset delas ut av Ung Företagsamhet och nomineringsprocessen sker via UF-lärare på de olika skolorna i Örnsköldsvik.

Kriterier:

Årets UF-företagare ska ha utmärkt sig lite extra under UF-året. Eleverna har visat upp
färdigheter så som god samarbetsförmåga, kreativitet och nyfikenhet för företagande.

Det känns riktigt roligt för oss att äntligen kunna presentera detta pris. Totalt kommer det nu delas ut pris i nio olika kategorier torsdagen den 4:e maj.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att komma ihåg dina inställningar och för att analysera vår trafik. De används också för att marknadsföra våra tjänster. Om du inte vill tillåta cookies kan du stänga av dem i din webbläsare.   Lär dig mer