Företagarkvällen 2023
Företagarkvällen 2023!

Företagarkvällen 2023!

Den 4:e maj slår vi upp portarna till Entréhallen på Hägglunds Arena för Företagarkvällen 2023. Det blir en gedigen kväll med 3-rätters meny, dryck, mingel och härlig underhållning. Som toppen på det delar vi ut priser i hela nio olika kategorier.

Kvällens middag:

  • Laxrulle med machésallad, dilldressade morötter, örtolja och rostad rågbröd.
  • Mjukbakad ryggbiff med västerbottenssmör, rödvinssås och citrondressad brocollini. Serveras med Pommes Anna.
  • Jordgubbs- och rabarberkompott med mascarponekräm och havrecrumble.

Kvällens dryck

Meddelas inom kort.

Kvällens underhållning:

Meddelas inom kort.

Kvällens husband:

Till artistens stöttning och vår stora glädje kommer Easy Kit leda kvällen som husband. Partymusik, pop, rock eller soul svänger precis lika mycket. Det gäller bara att kunna lira och behålla energin. Med kompetent, energiladdad och personlig sång i spetsen, och ett fundamentalt svängigt kompband fyllt med spelglädje i botten, är receptet fullbordat. Total lycka. Easy Kit.

Läs mer >>
Köp biljetter >>