Företagarkvällen 2024
Nomineringsträff med finalisterna 2024

Nomineringsträff med finalisterna 2024

Under onsdagskvällen hade vi en nomineringsträff tillsammans med alla finalisterna för Företagarkvällen 2024. Det blev en trevlig stund tillsammans där vi njöt av en god snittbuffé av The Chef. Andreas Vestermark, fjolårets vinnare i Årets Besöksnäringspris, var på plats och serverade gästerna. Vidare fotograferades alla finalisterna av vår eminente fotograf Leif Wikberg. Avslutningsvis gjordes en presentation inför kvällen och alla finalisterna fick en stund i rampljuset där deras nomineringstext lästes upp.

Tack till alla som deltog! Ett extra tack ger vi till Pia Berggren och House Be som lät oss hålla nomineringsträffen hos dem.

Nästa steg är nu att kora vinnare. Men det får vi givetvis inte veta mer om förrän kvällen den 26 april. Missa inte att boka dina biljetter – absolut senast 19 april. Du hittar mer om Företagarkvällen 2024 här!