Företagardagen 2022
Angela Ahola blir huvudföreläsare

Angela Ahola blir huvudföreläsare

Angela Ahola har gästat TV-program såsom Nyhetsmorgon i TV4, Gomorron Sverige i SVT, Efter Nio i YLE, Finlands motsvarighet till ’Efterlyst’, Breaking News med Filip och Fredrik och Aftonbladet Morgon i TV3. Hon har även blivit intervjuad i DN, SvD, Veckans Affärer, mm.

”Skulle du köpa dig själv?” eller ”Skulle du vilja ha dig själv som kollega?”. Angela Ahola har hjälpt många organisationer till förbättrat samarbete, mer produktiva kundmöten och ett bättre arbetsklimat. Angela föreläser om beteende, bemötande, kommunikation, medarbetarskap och det första intrycket. Frågorna är många: Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer? Varför väljer vi ett varumärke och inte ett annat?

Angela Ahola är doktor i psykologi och specialiserad på socialpsykologi. Hennes forskning har lett till flera akademiska publikationer och Angela intervjuas ofta som expert i media. Hon har även agerat sakkunnig i kända brottmål. Angela Ahola är författare till de uppmärksammade böckerna Dina dolda drivkrafter (2020) och Konsten att göra intryck (2016). Hon är utsedd till en av Sveriges 100 bästa talare och nominerad till Stora Talarpriset.

Möt Angela Ahola i en underhållande föreläsning om beteenden på jobbet och privat. Mycket humor och lite allvar blandas med fascinerande vetenskapliga fakta om ditt och kollegornas beteende: Varför beter vi oss som vi gör? Är det möjligt att få en roligare arbetsplats? Kan du bli en gladare person än den du är? En varning är dock på sin plats. Föreläsningen riskerar för vissa åhörare att landa i slutsatsen att man faktiskt själv är inblandad i sitt eget liv – att man måste ta någon form av ansvar för sitt eget beteende och för de eventuella förändringar man vill uppnå både på jobbet och hemma.

För alla som vill förstå sig själva, kollegorna och kunderna bättre – och vill ha roligare på jobbet – är det här den perfekta föreläsningen.