Företagardagen 2022
Tack och feedback!

Tack och feedback!

Tusen tack till alla som kom och bidrog till en fantastisk företagardag på Elite Plaza Arken Konferens!

TACK TILL ALLA SOM HADE ETT SEMINARIUM
Cinis Fertilizer, Sparbanksstiftelsen Norrlands Riskkapitalstiftelse, IT-Säkerhetsbolaget, Örnsköldsviks Kommun, Fastighetsbyrån, Knightec, Tidningen 7, Sidensjö Sparbank, Bron Innovation, Örnsköldsviksalliansen, Innovation i Örnsköldsvik, Gräddat i Norr, High Coast Content, Länsförsäkringar Västernorrland, Ecrucial Norr, Metsä Board Husum, Daresay by Knightec, House Be, Ovinge Ingenjörsbyrå, Nätraälven Skog, Solenergispecialisten, Exitpartner, Jobba och lev samt Styrelseakademin. Vilket gäng!

TACK TILL ALLA DELTAGARE
Över 200 personer hade vi totalt på vår incheckningslista och omkring 190 deltagare var på plats under dagen. Helt otroligt! Tusen, tusen tack för att ni kom. Ett extra tack också till er som valde att ställa ut på utställartorget.

TACK FÖR ETT BRA PROGRAM
Först och främst ett gediget stort tack till Linn Grundberg som modererade dagen på ett exemplariskt sätt. Tack till Angela Ahola som höll en otroligt intressant föreläsning och till Anna-Britta Åkerlind, Kristian Isaksson, Pontus Lindström och Peter Selemark som deltog i det gemensamma programmet.

VI BEHÖVER DIN FEEDBACK!
Här nedan kan du klicka dig vidare till en utvärdering av dagen. Vi tror att vi gemensamt kan lyfta och förbättra Företagardagen. Det är en dag av företagare, för företagare. Stort tack för att du tar dig tiden! Alla svar är anonyma och vi behöver ditt svar senast 30 november.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL UTVÄRDERINGEN