Företagardagen 2022
Inför Företagardagen 2022

Inför Företagardagen 2022

På torsdag ses vi på Elite Plaza Arken Konferens för en fullspäckad dag. Vi har ett slutsålt evenemang med många deltagare. Omkring 100 olika företag och organisationer kommer att delta. 

PROGRAM

Det fullständiga programmet för dagen går med enkelthet att hitta på Företagardagarnas hemsida. DIGITAL PROGRAM

Vi kommer ej att skriva ut program utan istället använda oss av tv-skärmar som är väl utplacerade på konferensanläggningen. Önskar ni däremot att ha ett programblad finner ni det här: PROGRAMBLAD

MODERATOR

Under vår härliga dag kommer vi ledas på ett exeptionellt sätt av repotern Linn Grundberg från Allehanda. Hon är med oss i såväl start som i slutet när vi ska knyta ihop säcken.

ARRANGÖR

Företagardagen arrangeras av Företagarna i Örnsköldsvik. Örnsköldsviks Kommun, Örnsköldsviks Industrigrupp och Handelskammaren Mittsverige i samarbete med event- och produtkionsbolaget Scenklart.


SEMINARIUM

Samtliga av våra 24 seminarium är fullbokade. Vi understryker att vi kommer att få jobba med de ytor vi har och göra det bästa möjliga efter förutsättningarna. Intresset har varit otroligt högt inför årets företagardag. Vid varje seminarium finns det en seminarievärd som är behjälplig i frågor och information.

Håll gärna koll själva på vilka seminarium ni bokat. Det ser ni i den bekräftelse ni fått av Tickster (som är avsändare). Vi är också behjälpliga på plats.

FIKA OCH USTÄLLNINGSTORG

Omkring 15 olika företag och organisationer kommer att ställa ut i Ljushallen på vårt utställningstorg. Det blir en trevlig tillställning med mingel, nätverkande och möjlighet till nya affärer.

LUNCH

Precis som tidigare år kommer det att bli lunch på stan. Vi kommer då att sprida ut oss på nio olika centrala restauranger. En fördelning av det sköts av oss arrangörer och förmedlas till er på plats.

AW

Efter dagens gedigna program har vi möjlighet att ses på Bishops Arms. Det kommer då att bli en After Work med bubbel och enklare charkuteri. Men framförallt får vi chans att mingla och fortsätta diskussionerna. Om ni inte har anmält er är det ändå välkommet att slinka in på AW. Dock kan restaurangen inte garantera charkuteribricka för sena inhopp.

FRÅGOR OCH FUNDERINGAR

Om du har frågor och funderingar inför Företagardagen är du varmt välkommen att kontakta Robin Hörnkvist på Scenklart via telefon 0660 – 170 00 eller via mejl: robin@scenklart.se.