Nomineringsträff med 2023-års finalister
Under torsdagskvällen spenderade vi hela gänget av prisutdelare, finalister och arrangörer på Restaurang Statt för en nomineringsträff. Kvällen började med mingel och fotografering inför kvällen. Därefter öppnade projektledare Robin Hörnkvist upp programmet och hälsade alla välkommen. Det bjöds på information inför kvällen och annat nyttigt att veta.
Till middag hade Statt levererat en riktigt god och smakrik meny.
Varmrätt kött: Grillad kalv tri tip med portvinssås, potatisgratäng, sotad rödlök & friterad grönkål.
Varmrätt vegetarisk: Ugnsbakad spetskål med kålsky, silverlökspuré, sotad rödlök, friterad grönkål & rostade mandlar.
Gästerna åt sig mätta och kort därpå gjordes en presentationsrunda där alla prisutdelare läste upp nomineringstexterna till sina nominerade. Finalisterna fick också möjligheten att kort berätta vilka de är och vad de gör.
Nu står prisutdelarna redo att göra den sista överläggningen och välja ut en vinnare i respektive kategori. Vem och vilka det blir ser vi torsdagen den 4:e maj på Företagarkvällen.
Foto: Leif Wikberg