Företagardagarna
Partnerskapslunch och framtid

Partnerskapslunch och framtid

Under torsdagen höll vi en partnerskapslunch med både tidigare och potentiellt nya partners inom Företagardagarna. Som partner i Företagardagarna har du som företag/företagare möjlighet till exponering inom varumärket Företagardagarna. Vi erbjuder olika paketlösningar i form av Bronspaket, Silverpaket och Guldpaket. Guldpaketet är också den partnersnivån som delar ut priset ”Årets Spotlight” under Företagarkvällen, med kriterierna:

En aktuell och betydelsefull person som förtjänar extra uppmärksamhet. En förebild inom sin kategori som kan ge lärande åt andra och inspirera. En person som skapar tillväxt för Örnsköldsvik

Är du intresserad av att veta mer om partnerskap inom Företagardagarna? Kontakta Robin Hörnkvist på robin@scenklart.se eller tel. 0660 – 170 00.

Stort tack till Örnsköldsviks Industrigrupp för att vi fick låna er fina lokal och stort tack till The Chef med Ante Westermark för den goda lunchen.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Cookies används bland annat för att komma ihåg dina inställningar och för att analysera vår trafik. De används också för att marknadsföra våra tjänster. Om du inte vill tillåta cookies kan du stänga av dem i din webbläsare.   Lär dig mer