Företagardagen 2023
Företagardagen 2023

Företagardagen 2023

Då var det äntligen dags för Företagardagen 2023. En dag då vi tillsammans får möjlighet att dela kunskap, mingla, skapa nya nätverk och vandra hem med mer energi och fler möjligheter. Som tidigare år bjuder Företagardagen in till en heldag med 24 unika seminarium och en huvudföreläsare. 

Huvudföreläsare i år är Mattias Ribbing – en av Sveriges främsta experter på hjärnan och lärande. Mattias Ribbing är författare till fem böcker om hjärnan och lärande, samt trefaldig svensk mästare i minne. Han har anlitats som föreläsare av bland annat Harvard Business School, Google, Nasdaq, UD, Investor, Swedbank, Ledarna, Regeringskansliet, Skolverket och Säpo. Här bjuds du på en fartfylld föreläsning utifrån den senaste kunskapen om hur hjärnan fungerar i vårt digitala informationsklimat. Du kommer att få med dig en rad enkla verktyg som både minskar den digitala stressen och mätbart förbättrar dina prestationer i vardagen.

Under dagen får vi även besök av Johan Grip, chefsekonom på Företagarna i Sverige. Han kommer att hålla i ett pass under namnet ”Tro, hopp & inflation”. BizMaker delar ut pris till Årets Startup och det blir även utdelning av Gesäll- och Mästarbrev.

Moderator för dagen är Örnsköldsviks Allehandas nyhetschef Linn Grundberg.

Det blir en innehållsrik dag med massvis av ny kunskap. Varmt välkommen!

Sista anmälningsdagen:
Torsdag 2 november

Läs mer och boka biljetter >>