Företagardagen 2023
Tack för Företagardagen 2023!

Tack för Företagardagen 2023!

Så var Företagardagen över för denna gång. Vilken härlig och givande dag vi fick tillsammans! Ett stort tack till vår huvudföreläsare Mattias Ribbing för en underhållande och intressant föreläsning. Ett gediget tack till alla er företag och personer som höll seminarium under dagen. Tack till restaurangerna, våra partners. Tack till Johan Grip och Linn Grundberg för era fantastiska inslag. Ett stort grattis också till Clas Bergman på C-Con som blev Årets Start-Up.

Nu siktar vi med glädje till Företagarkvällen 2024. Än är inte allting satt, men målet är en glittrande kväll i maj-tiden. Inom närmsta veckorna kommer vi att gå ut med mer information och även släppa upp för nomineringsprocessen.

Slutligen önskar vi att ni svarar på utvärderingen av Företagardagen 2023. Vi behöver er hjälp och klokskap i att fortsatt utveckla dagen till att bli ännu bättre. Ett stort tack på förhand! Länken finner ni nedan och på Företagardagarnas hemsida.

Med stolthet och glädje tillsammans,
Företagarna Örnsköldsvik, Örnsköldsviks Kommun, Handelskammaren MittSverige, Örnsköldsviks Industrigrupp & Scenklart.

Sista dag för att lämna svar:
Söndag 19 november

Länk till utvärdering:

Klicka här för att komma till utvärderingen >>

Foto: Leif Wikberg